(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
плюс продуктів був в тому, що на піку росту айті в Україні можна було за рік три рази зп переглянути, що в аутсорсах завжди було проблематично, тому свої плюси були
-
Тоді це інша посада, інша відповідальність і інші гроші. І називається вона Дев Менеджер)
-
Тим часом український продукт - на тобі 1800 баксів як сеніору, працюй 996, якщо щось станеться в 4 ранку - ми тебе заебемо дзвінками, життя - ні, тільки робота, як ти можеш звільнитися, ми ж родина, це зрада!
-
Не зовсім. На галерній співбесіді тобі про проект або майже нічого не скажуть, або скажуть що це топ і т д. На продукті простіше, та навіть на тому ж аутстафі. Доречі, аутстаф через галери теж дуже ок.
-
Завжди було цікаво де ці теплі українські продукти живуть, бо я після двох великих українських продуктів повертався вижатий як лимон на аутсорс почілити
-
Шо за люди, наче тебе змушують на ту роботу йти за ті гроші працювати. Сіньйори 12 років досвіду роботу знайти не можуть, може комусь стало б в нагоді. Аби обісрати. Гірше за москальські воші українські… обсирачі
-
А нащо? Норм ПМ не має лізти в вашу роботу, а для розуміння поверхневого достатньо бажання сісти і розібратись на рівні демо
-
«На жаль, хреновий чи взнаєш вже по ходу справи.»(с) Grzegorz Це працює для будь якої роботи, для продуктових компаній також )
-
Знайомих яких зараз скоротили з галер - нікого не кидали на оплачуваний бенч, аналогічні відгуки на доу
-
В конторі були цілі комітети архітекторів для апруву таких рішень, якщо хотів новий модуль стартанути на умовному свелт
-
То я вам як ПМ кажу, без досвіду програмування. Та і нормальний ПМ має довіряти своїй команді і покладатись на їх оцінки, без питань «чому два дні , а не один». І в межах компетенції працювати з мотивацією людей, щоб не було думок, що ніхто тупо не хоче працювати. В моєму ідеальному світі😅 🙌🏻 де зовсім труба і для людей це сюрвайвал джоб без радості будь-якої , напевно, треба це на тех Ліда класти, щоб він і оцінки обговорював і в код повноцінно дивився
-
В мене був абсолютно протилежний досвід по усіх пунктах, тож залежить від контори до контори)
-
Але не в Канаді, я зараз звалюю з канадського продукту, бо трешак теж, наче продукт, а по процесах - український банк початку 2010тих років. Але то може мені пощастило, он у Віті вогонь все
-
Ну, перегляд зп в продуктовій компанії - це треш, бо по перше процес займає декілька місяців, по друге - тобі це роблять з таким обличчям, наче ти маму продав) Але плюс продукту - це хаотичні процеси в більшості, тобто немає такої бюрократії і 10 апрувів на технологію чи апдейти.
-
Ммм, у мене був інший досвід. Про всяк випадок говорячи про топові кораблі ми зараз про оті з картинки вище , чи «у нас мощне судно, лєночка от зараз на апворк роботу шукає, попрацюй поки що на своєму пк, ось тобі скайп аккаунт John.dou.theExpert, нема часу пояснювати, будеш з нього працювати з замовником»
-
Тобі ж подобалось в Канаді Оо Чи це мова про валити в Квебек?