(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ооо, теж були схожого рівня задачі. Для таких випадків треба було описувати ADR, робити презентацію на всі команди, яких це рішення імпактить, плюс архитекторів, й ще потім місяць розгрібати малі дойоби/нюанси) А команд тоді було десь 12 штук по 3-6 людей тільки лиш девів
-
Зараз тут така погода, що хочеться вскритися
-
А, хосподи, тікайте звідти!
-
Я була ПМом для Salesforce. Мій чоловік сіньор-помідор Frontend. Ніхрена не розумів про шо я кажу ))))
-
То реально залежить від продукту, бо у мене інвестігейти були по типу - нам треба секуріті, знайди рішення і інтегруй на всіх рівнях, без апрувів, без різних мільйонів колів. Чи наприклад зробити бекап моніторинг на промкє, теж хєрак і в прод) Но то на 200 людей адтех продукт, тому хз
-
Я сама пішла з галери. Наш проект скоротили серйозно - 4 команди з 6. Всіх перевели на оплачуваний бенч (не 100%, але) і познаходили нові проекти
-
Якби до всіх інших сертифікатів, яких має бути 10000000, вимагались ще навички кодінгу, і такого щоб різні стеки, то ПМ має коштувати як пів команди. А насправді, платять десь як мідлу )
-
Розумію та бажаю сил з цим)) Я поки від такого відійшов в маленький продукт, де такої кількості людей, щоб мати комітет прийняття технічних рішень, нема)
-
Не сподобався оффер)
-
Квіти пробиваються, але поки реально усюди мрак, немає листя на деревах, все сіре, сайлент хіл якийсь. Але вже бурульки є на деревах)
-
У мене зараз така фігня в канадському продукті. 2 кубер сканера інтегрував на протязі 3 місяців, 100 строк ямлу+хтмл форматування результату, бо презентації, імпакт рішення і всім доказувати, що це те що треба. І обов’язково декілька PoC
-
Ви ж в СТ працювали, по-моєму ? Я от тільки пішла звідти недавно. Відмовилась від переходу в Канадский офіс