(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А десь можно поставити кур’єру оцінку? 🤔
-
Приветствую всех🇺🇦🇨🇦 Уже года 4 присматриваюсь и пытаюсь войти в индустрию И как бы это безрассудно не прозвучало, приехал в Канаду что бы залететь в индустрию анализа данных, так как увидел что здесь этих вакансий море. Прохожу курс-сертификацию на курсере от гугл. В Канаде 2 месяца, знаний уверен что мало ещё. Хотел узнать комьюнити, какие есть шансы получить работу?
-
Привiт, там де skills так i писати типу Professional Scrum Product Owner Certification by scrum.org. Можете будь-ласка показати як у вас ? Не зовсiм зрозумiла куди це втулити? Я написала сертифiкат у самому низу, де йде Education & Training блок в резюме
-
Сертифікати окремою групою взагалі, на рівні зі скіллз і едьюкейшн Тільки походу мені тре додати літеру S 😅
-
Воно трохи не так працює)
-
просто було цікаво
-
в полку "плоскоземельщиков" прибуло )))))
-
То що воно на одній лінії з Італією, частиною Іспанії і тд - то пофіг, бо от. Та і відсутність гір, яки можуть арктичні вітри зупинити (типу як в Норвегії), Альпи там etc теж вносять свої приколи
-
мені просто було цікаво :)
-
Istanbul 41 N Toronto 43 N По суті одна широта
-
А ще Кітченер трохи південніший за Спліт, наприклад 😂 Якби це шось значило (
-
Опа! Oleg, твій рівень русофобії: 60% (майже, але буде більше).
-
Яке місто? Робити петпроекти, ходити на івенти, заводити знайомства , з'єднуватися в лінкедін
-
Торонто, до Канады работал 3D артистом (3Ds max, adobe photoshop) чуть больше года. До этого полтора года ассистентом (работа с документами, word, excel) Линкедин, кагл, профиль настроил, пет-проектов пока нет, из американского ютуба все говорят о том что первую работу находят отправляя на +100 вакансий на которые отвечают +-5 и то через недель 3-5 минимум. Не знаю насколько это правда но из-за подобной инфы теряешься в процессе изучения
-
[Amazon.ca] Super Hot! 91% off - 3M™ Particulate Filter, 7093B, P100, 144 filters (72 packs of 2) for $62.99!!!! forums.redflagdeals.com/viewtopic.php?t=2615784
-
Лол, комусь треба 144 фільтри?)