(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
добрый день, можете пожалуйста поделится идеями в какую сторону смотреть искать проблему - три месяца подаюсь на indeed/linkedin и ни одного даже разговора с hr, не говоря уж о мифическом тех интервью (именно в Канаде). По резюме у меня около 5 лет опыта, недавно в канаде, бэкенд + ноджс. Не зовут собеседоваться ни на мидл, ни на сениор, ни на джуниор.
-
Тут дуже круто працюють рефералки,і дуже мало беруть з вулиці. Калгарі не сама айтішна провінція…але наче розробникам є де розгулятися, а дизайнерам щось не легко(
-
О, я також користуюся цією аплікухою. Но, багато крутецьких івентів дивлюся онлайн бо вони в штатах.
-
Ну і я особисто не помітив в завданні якогось великого бізнес валью щоб думати про неї як про фічу на шару
-
Писали тестове, я хз скільки на це дали часу, тестове це для мене наприклад на день, два, 30-40 хвилин це про задачки на співбесіді. Я формошльоп без будь якої освіти, для мене деякі задачі з літкоду теж виглядають на декілька годин, а люди пишуть їх за 10 хв і в 10-20 рядків коду )))
-
Резюме на ревью кидал?
-
Так и есть
-
І це не задача на 30-40 хвилин, на неї давали тиждень (по факту це дууууже багато і можна зробити за значно менший час, або 2-3-4 вечори у більш розслабленому режимі, або навіть робочий день).
-
ну, фічі це не обовʼязково про прямий імпакт для клієнта, ендюзером може бути інший розробник, наприклад, або це технічний борг або імпрувмент існуючого функціоналу. Для мене priority queue з певними специфічними вимогами щодо ::deque це задача/effort і це так само можна перекласти в людино-години і в кінці кінців в гроші і імпакт для системи. Уявіть собі що цей функціонал буде використовуватись у user-facing логіці де звичайна логіка черг з приіорітетом на великому динамічному дата-сеті буде лишати категорію користувачів з меншим пріорітетом “поза грою” назавжди. Чим не фіча?
-
А это канадский номер в резюме? Ещё не понял насчет образования. У вас нет высшего?