(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дуже складно уявити компанію, в якій можна дати тестове завдання корисне для самої компанії
-
Стало цікаво, варіант на php взагалі без циклів та в 1 строку ) (не дуже readable, я б скоріше за все не став так робити в реальному коді)
-
Останнє тестове що я робив, було років 8 назад і це була форма логіну на ангуляр 1.х давали день здається, я був радий зробити її і отримати тут роботу, це теж можна рахувати за фічу, в першому повідомленні було питання типу «це взагалі нормально?», моя думка якщо це допоможе тобі знайти роботу в цей не легкий час то - так це нормально, особливо навіть якщо це займає робочий день або декілька по вечорах
-
А в чому складність? В декомпозиції для зовнішнього кандидата, чи sake of security/disclosure на вашу думку?
-
Якщо з цієї сторони то недобросовісні є всюди як на мене, як і купа скаму і тд, тут вже як попадеш )
-
Питання було більше про “недобросовісне використання компанією безкоштовної розробки за рахунок кандидатів”, але дякую за вашу точку зору - я з нею погоджуюсь у вашій інтерпритації.
-
Ну пока все сходится))
-
Цікава думка, дякую, треба покрутити її в голові трохи)
-
У декомпозиції. Зазвичай щоб працівник почав щось робити, він повинен пройти етап адаптації. Без цього можна зробити тільки щось дуже просте, наприклад виправити помилку або конкретну функцію, що некоректно працює. Як винести таке завдання назовні - я не дуже уявляю, бо кондидат не має контексту. Ну і на опис завдання потрібно витратити достатній час, а також гроші на співбесіди (з/п співрозмовникам). Мені здається, що при такому підході не можна заробити 🙂
-
Зазвичай на дорогі та великі посилки телефонують, коли кур‘єр приїхав
-
Замовляв і з BB і з Dell - все привозили на адресу (не кондо), був один раз трабл - монітор прийшов пошкоджений. Вислали за зверненням новий без проблем.