(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Гіфка зі звуком
-
Друзі, підкажіть яка зараз вилка зп для middle full stack developer (react, nodejs) в Ванкувері ? Завтра інтерв’ю і думаю скільки грошей просити щоб не продешевити)
-
Европа большая интересно куда и почему? Ну интересно 😁
-
Покрытие внутри сети только в дешёвых страховых планах на хороших нет такого ограничения
-
Дійсно так і є зовнішньо, але є деталі які у них краще, я там рік жила, 2019-2020, там гарна природа, працьовиті люди, дружні, також дуже прикольні умови роботи, багато IT компаній, багато спортивних закладів і є мультикарта на всі спортзаклади за щось типу 600 грн на той час мені то коштувало. Там можна реально комфортно жити.
-
Всім привіт, треба зробити довіреність на людину в Україні. На сайті генерального консульства України в Торонто є розділ з нотаріальними діями де треба зробити онлайн апойнтмент, але вже майже тиждень підряд пише що немає таймслотів та спробуйте пізніше. Це я такий невдалий чи можливо щось роблю не так? Ніхто не зіштовхувався з цим останнім часом?
-
Ткните носом или напомните годится ли работа по контракту из Канады для провинциальной программы на пр? Я нашел обрывки инфы а истории, но чётко не понял всё равно
-
Pay extra это не значит что не покрывает вне сети 🤷♂