(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На сайте там же можно глянуть или в лиенкеде Если что-то подходит, закину
-
Надо им про Польшу рассказать
-
А не скажете кровь у кошки берут из шеи 😱 или вены ноги ? Это сложная была процедура? Как животное переносит? ( Если у вас кошка )
-
тому що за канадськими мірками збір полуниць на фермі це ніфіга собі розвага)) усі дуже excited
-
какие-то они дерзкие капец как для человека который сам свои действия записывает
-
Даже в Румынии так не сделали бы
-
типа съемка идет
-
постоянно вижу видосы как копы бычат людей которых останавливают и сдуваются только после того как им камеру показывают
-
я не знаю, але в Канаді точно ні
-
В юс не сделали бы так же?)
-
я маю дуже класну історію про кредитні картки, айті і поліцію) короче напевно десь у 2017 році до нас у Київ приїхали партнери з Флоріди, там був такий чувак Тайлер. Ми їм орендували квартиру на Льва Толстого і він був дуже вражений якістю і ціною коктейлів, і отже після чергового дня в офісі він пішов шукати пригод. Надрався в барі до стану медузи і його прийняли наші поліціянти. На пальцях пояснили йому що він має сплатити штраф. Він каже: я був такий бухий що не міг піти в банкомат, тому я дав їм кредитку і сказав пін щоб вони пішли зняли самі, а кредитку занесли мені назад. Чуваки зняли все бабло що там було(десь біля 3к баксів), і змились Тайлер був дуже вражений роботою поліції, ще й досі любить цю історію розповідати (от бля знов мені телеграм показує некропости що були тисячу повідомлень назад)
-
а после того как им камеру показывают сразу становятся добрыми и сговорчивыми
-
но все равно видел кучу видео где в юс менты быкуют и трясут оружием
-
ну ладно, переборщил конечно