(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мені теж здається шо тут би не взяли кредитку як мінімум
-
Из яремной вены или из вены конечности?
-
Ну я думаю що в нашому випадку його просто хотіли розвести на бабло, бо видно що чувак іноземець, проблем не хоче, і він точно не бушевав там, каже просто вийшов покурити надвір.
-
В моєї знайомої був магазин в центрі. І вот спрацювала сигналізація, держ охорона когось зловила, приїхали за нею, шоб та теж була присутня. Короче якийсь бухий британець розбив вітрину. Охорона швидко приїхала, повязала і відвезла в відділок. А в відділку побачили, шо іноземець, не хотіли паритися і вже хотіли його відпускати... Ніхто крім неї не знав англійської :) Британець таки вирішив сам відшкодувати вітрину)
-
Маю тему про поговорити Знайомий сьогодні написав що продав весь сп500 що мав, і на всю котлету купив TFLO(etf на treasury bonds), тому що типу рецесія вже за рогом і ось-ось настане кабзда Як думаєте, чи розумний це крок?
-
да!!! вони такі! о богі, ферма!! ви бачили, там можна погладити козу?! і залізти на трактор!
-
ні я маю на увазі “всю котлету після продажу”. Тобто одну позицію продав і іншу купив. Розподіл портфелю я не знаю