Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 391.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Syria Re
    wrote on last edited by
    Як українці здатні перемогти Росію через Сирію! - Короткометражний фільм youtu.be/Yd8bplSuUME Ми ведемо боротьбу вже кілька років і зробили це відео з великими зусиллями. Ми, а також українці в Україні, повинні співпрацювати. Якщо ви можете допомогти, поділившись цим відео, буде дуже добре.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Syria Re
    wrote on last edited by
    Як українці здатні перемогти Росію через Сирію! - Короткометражний фільм youtu.be/Yd8bplSuUME Ми ведемо боротьбу вже кілька років і зробили це відео з великими зусиллями. Ми, а також українці в Україні, повинні співпрацювати. Якщо ви можете допомогти, поділившись цим відео, буде дуже добре.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Syria Re
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Syria Re
    wrote on last edited by
    wut
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влади́слав
    wrote on last edited by
    Хорошая кстати причина
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    от блін люблю мануали, але чогось на моїх дітях воно взагалі не працювало.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влади́слав
    wrote on last edited by
    Кто знает, 90 дней правило для Амекс работает вообщем для Амекс или только внутри страны? Т.е если открыл кредитку в Канаде и спустя месяц открою в США, будет гарантированный отказ по правилу 90 дней или не должны
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kennzy Ken
    wrote on last edited by
    Мене звати Кеннет, я носій англійської мови, я пропоную уроки розмовної англійської. У мене більше 3 років досвіду онлайн і офлайн. Я готов допомогти вам з англійською для саморозвитку (покращити словниковий запас і вимову, набути впевненості в собі і подолати мовний бар'єр), також пропоную уроки ділової англійської та подорожі. Вартість індивідуальних занять 400 грн./год.; але 3 і більше занять на тиждень - 350 грн/год. Також наразі набирається група для групових розмовних занять. Групи від 3 осіб 300 грн/1 год 30 хв. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, напишіть мені прямо тут. Надам посилання на телеграм-канал для групових занять. Не соромтеся зв’язуватися зі мною в телеграмі @KennzyKen для запитів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kennzy Ken
    wrote on last edited by
    Мене звати Кеннет, я носій англійської мови, я пропоную уроки розмовної англійської. У мене більше 3 років досвіду онлайн і офлайн. Я готов допомогти вам з англійською для саморозвитку (покращити словниковий запас і вимову, набути впевненості в собі і подолати мовний бар'єр), також пропоную уроки ділової англійської та подорожі. Вартість індивідуальних занять 400 грн./год.; але 3 і більше занять на тиждень - 350 грн/год. Також наразі набирається група для групових розмовних занять. Групи від 3 осіб 300 грн/1 год 30 хв. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, напишіть мені прямо тут. Надам посилання на телеграм-канал для групових занять. Не соромтеся зв’язуватися зі мною в телеграмі @KennzyKen для запитів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kennzy Ken
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kennzy Ken
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    @sdwvit что-то боты массово атакуют
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    $$$
    wrote on last edited by
    та тут все очевидно, в Україні таких принципових також багато навіть при тому що прямим текстом написано що якщо права полоса вільна то потрібно обирати її(немає різниці чи вільна на 40сек чи на більше) в Україні було багато «вчителів» таких водіїв тут на щастя мабуть меньше, в мене тільки одне розумне пояснення таких дій - людині некомфортно змінювати полоси через брак досвіду водіння
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    Це міф про переобувку коли просто стає холодно. Літня гума взимку краще гальмує на твердому асфальті чим зимова. Інша справа що зазвичай взимку асфальт покривається льодом, снігом чи ще чимось.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    $$$
    wrote on last edited by
    «Літня гума взимку краще гальмує на твердому асфальті чим зимова» фізика вийшла з чату 🤦‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Попрошу пруф, або за російським кораблем…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    andrei.krutsko.com/blog/images/tyres-test/2016/winter/10-16/results_20161016_Page1.jpg
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    ось іще якраз не давно в одному авто чаті обговрювали
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Що саме там каже про ваше твердження вище? Навіть навпаки гальмівний шлях більше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    і що? там те саме написано
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.