(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кажется это всё. Не будет 40лямов в Канаде
-
Какой-то массовый исход
-
Там работы нифига нет. Я так понял без знакомых или родственников в Индии даже в Волмарт не берут, девушка 2 месяца по собесам ходила. Зря из Торонто переезжали, там легче было найти. Я каждый раз когда заходил в музыкальный/почту/ветеринару - минимум 1-2 студента с резюме приходили. Сколько же за день.
-
В Онтаріо жовтий швидше, ніж в Квебеці. І тому «чарівна» ділянка, де Оттавський світлофор , а через перехрестя Гатіновський, це капец. І перші хвилин 10 в Гатіно -«Мед Макс: дорога звикання до нових світлофорів і як тобі гудять, що ти стала на жовтий, а могло ще 5 квебецьких машин пролетіти» 🤦🏻♀️
-
Навіть не так, якщо не прокатило - займаємось іншими програмами, та чекаємо 1 рік для повторної подачі на гуманітарку
-
Індусів??? Я в кембрідж катався погуляти, я там жодного не бачив, тільки білі люди. Ви з брамптоном не сплутали?
-
Ідеальні для мене нові українські світлофори зі зворотним відліком, їдеш і бачиш що залишилося 4 секунди, хтось притопить щоб встигнути, я зачасту звкидав газ і плавно зупинявся. Але достатньо було мигаючого зеленого перед жовтим, хоча якщо враховувати що жовтий тут = український мигаючий зелений то най буде
-
Они там и раньше паслись причем что меня шокировало в ПНД даже ...
-
Відлік то набагато краще. Я помітив що незалежно від країни - перший час одні і ті самі речі збивають з пантелику, треба більше думати і це бісить. По типу сам чорний/жовтий світлофор не так помічаєш, на дорозі якісь незрозумілі полоси, певні знаки частіше, трафік інший, вулиці вузькі…