(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Nope
-
Kodak lens
-
Доброго! Маю питання, може хтось знає з досвіду. Працюю на канадську компанію віддалено з лютого 2023 (півроку), контракт part time закінчується зараз. Та далі буде подовжуватись ще на півроку. Я перший цей контракт підписав ще будучи не в Канаді, вказуючи свою НЕканадську адресу. Зараз компанія каже, що у них будуть проходити аудити від government і хочуть перепідписати перший контракт, який з лютого був на півроку, але з моєю канадською адресою. Яка в мене є лише з липня (постійна). Я так розумію, їм важливо було взяти контрактора саме з середини Канади, я казав, що приїду під час контракту. Так і було. Але тепер в зв'язку з проханням перепідписати перший контракт вказавши канадську адресу - мене цікавить, чи нормально це буде для підтвердження мого досвіду для тієї чи іншої імміграційної програми, щоб було враховано досвід в цій компанії. Маю на увазі, якщо прийдеться показати контракт, а там канадська адреса до того, як я прибув у Канаду. Або контракт не обов'язково можна бути показувати при імміграційному процесі і достатньо референсів?
-
Я міняла минулого року, орінтовно у червні-липні, тоді тільки вступила у силу ця можливість, зараз не впевнена, можливо щось і змінили+у кожної провінції це працює по різному. У Онтаріо не можна так, без екзаменів обміняти права з укр на місцеві, у NB така опція була. Тут краще робити дабл чек, можливо це уже і не так працює. У Альберту свої нюанси можуть бути
-
-
Для ПР треба фул тайм, перманент джоб, і в договорі не повинно бути дати закінчення, якщо ви маєте на увазі подачу по СЕС. Та і не по СЕС теж
-
До речі нічого так, рекомендую, вода була 23, не менше - pinehurst
-
Ми сьогодні були в одній з conservation areas, секуріті так ввічливо сказали "ну хоч коли ми тут проходимо, не тримайте на столі відкрите пиво"
-
Думаю зможу. Дякую за ідею. Бажано щоб не запросили цей контракт просто глянути
-
А, в цьому плані так. Сорян
-
Я не по це, а взагалом про зарахування попереднього досвіду
-
я не совсем понимаю, про какую клинику ты говоришь?