(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я малого коли тестувала на РДУГ то там були завдання на короткострокову і довгострокову память, так він через 10 хвилин міг згадати більше, ніж одразу. Але він з тих людей, що 2 рази читає вірш і може його потім розповісти спокійно. Хоча це типу не притаманно рдуг
-
Хотя если подумать, он мне даже деньги не предложил
-
Отказал так как мне нужна работа на PR
-
Ну ты нарасхват
-
В Україні оголосили тимчасові коридори для торгівельних суден, що йдуть до та з українських портів, — повідомили у ВМС ЗСУ. Також за їхніми даними, протягом всіх маршрутів зберігається військова загроза та мінна небезпека з боку РФ. Вказані маршрути в першу чергу використовуватимусь для виходу цивільних суден з портів Чорноморська, Одеси та Южного. 🇺🇦Реальна Війна
-
А підкажіть будь-ласка, може є в кого список діл, речей, які тре зробити перед міграцією? Ну, скажімо, свіжі паспорти, перекласти документи на інгліш й завірити, заапостилювати (чи як це правильно сказати); полагодити зуби, в цілому перевірити здоров'я; зробити довіреність на всяке різне, наприклад авто, щоб якщо не встигнеш продати - хтось інший продавав Що ще додати сюди можна?)
-
Якось випадок у парку був, до мене підʼїхав чоловʼяга на машині і почав пропонувати зробити мені blowjob. Після декількох відмов, він почав гроші пропонувати… спочатку $20, потім $50… на жаль я не дуже вмію торгуватися, тому так і не дізнався на скільки він мене оцінив :( Після пропозиції зломати йому роги і ноги, він поїхав незадоволений 😩
-
Nikola, ти вже русофоб на 75% (сьогодні недостатньо).
-
My cock size is 15cm 😏
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Затуликулак.