(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мадриде на дорогах официальная разметка что тут могут ехать велосипедисты, и когда едешь по этой полосе тебе никто не сигналит, тебя не пытаются таксисты подрезать а просто едут за тобой спокойненько. В итоге функциональных отличий от велодорожек это то что оно не отгорожено. Велодорожки отгороженные тоже есть
-
Колоду з ока вийми. Якщо ти ніде не був крім Мадриду то може там і ок велодоріжки. Я туди їздив тричі з Барси погуляти і в консульство. Дак от в перший раз мене тачка уїбала коли я їхав. Рано вранці час пік, на дорозі хаос як в Києві. Друге там велодорожікок в порівнянні з Барсою нема ніфіга. Все місто як одна велодоріжка - ну так звісно якщо їздити по дорозі з машинами щоб вони тебе збили
-
ну насправді залежить від кваліфікації, може там математичний геній.
-
скоріш візьмуть, але їх недостатньо, навіть великі банки гребуть лопатою
-
И не с В1 точно
-
Та я думаю интерном они скорее возьмут с местного универа
-
а куди ще без досвіду?
-
Разве что интерном
-
ну хз, тих кого бачу всі мають роботу, собі теж цього року взяли ще одного
-
В этой сфере образование без опыта и знания предметной области бесполезно
-
Привіт, підкажіть будь ласка якими тулзами краще користуватися для інвестування в Канаді? Раніше не займався цим в Україні думаю спробувати тут.
-
Сейчас уже не модно нанимать дата сатаниста "аби було" инвесторы уже не ведутся на такое
-
Priceline :)
-
достатньо профільної освіти
-
по Datascience майже всюди хочуть профільну освіту (SC/Math), без цього навіть з досвідом буде дуже важко
-
Было период хайпа но быстро прошёл
-
В этой сфере нужно иметь репутацию и научные работы
-
Массово сайнисты не нужны
-
Это крайне экзотическая вакансия все же