(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
С таким-то сетапом хоть Виннипег, хоть Юкон)
-
Про велики с самокатами не понял ваще ранта про дороже чем машина. Я тебе говорю 50 центов за полчаса
-
а що скажешь про Коквитлам?
-
А, если по остальным вопросам ты такой же эксперт как в этом сообщении то все понятно. Чел че ты мне затираешь про отсутствие велоинфраструктуры в мадриде, я там год прожил, весь город это велодорожка
-
Взагалі з цими самокатами забавно. В Римі наприклад на день покататися буде коштувати 16-17 євро. Це я рахував минулої зими. Тачку можна взяти за 25, якщо наперед завчасно. Хоча мопед буде краще. Він вийде до 20 євро. Якщо порахувати іще маршрут від і до аеропорту то всі оці громадські транспорти тільки по грошам програють оренді. Шах і мат урбаністам)
-
Що ти за нісенітницю пишеш? А? По перше це осбистий транспорт за який не треба платити і який не має обмежень. Велики припаркуй там то, заплати стліьки то. Взагалі в деяких містах електро самокати дорожче брати в оренду чим мопед чи машину. По друге моноколесо це в першу чергу фанова штука, на якій прикольно їздити. І крім того це ще мага зручно в плані пересування в міському просторі. По третє. Взагалі то я б не їздив у Мадриді ні на велику, ні на моноколесі. Там немає велоінфраструктури, їбанутий трафік, брудно, багато пилюки і спекотно.