(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А не Дредд на першому? Хз, погано видно Другий - це days of thunder, третій трохи на Нісона схоже в star wars
-
В США подать в суд народное развлечение и возможность поиметь денег в целом...
-
И укусил двух летний, ты вообще разницу ощущаешь?
-
А почему секонд? Что такая одежда дорогая?
-
Я сказав що буде легше бо зараз же то взагалі безсонні ночі дитину треба в руках тримати днями і ночами таке прям треш то тільки до 2 років а потім вже вона лазитиме сама та пхатиме руки до розеток і таке інше
-
Так я ж не написав що не буде турбот
-
Я ще не знаю як воно коли 15
-
www.youtube.com/watch?v=1BaMy3JFoeY
-
Ждём Саскачеван is calling А потом Deadmonton is calling
-
Самый лучший секонд хенд - маркетплейс, все лучшие дилы от туда. Ну еще хорошие ценники нашли в big box outlet. За все время в Велью виледж купили только питчер за 4.5 бакса (нам сильно повезло) и набор кастрюль для кемпинга за 6, тоже повезло. Надо прям высматривать там все.
-
Дякую, заспокоїли 🙂
-
та ну здається вже ж відповіли, шо і тут попит є Мій досвід в травні 2022: - сиджу на пляжі на острові в Таїланді - причісав резюме, причісав linkedin, зарегався на indeed, поставив локація Waterloo і open to work - відіслав 0 резюме - за 3 тижні 15 інвайтів, 5 прийняв інтерв'ю з HR, 2 технічних інтерв'ю, два офера - обрав один з двох, підписав через docusign, полетів в Канаду, через 10 днів почав працювати 🤷♂️ Зараз інший ринок, і думаю, що мені неслабо так пощастило, але - все можливо, тому - робіть, і все вийде