(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Php користується нормальним попитом багато де. Але я чув, що ситуація на канадському ринку дещо інша і знайти роботу саме як php розробник тут важко. Наразі я активно розсилаю резюме і перевіряю це. Але хочу дізнатися реальну ситуацію і знати чи є в цьому сенс.
-
Якщо потрібно в скошу давай посилання на позицію і резюме, є знайомий звідти
-
Та там сервіс-монстр Колись це був єдиний моноліт, від якого потихеньку потім почали відшкрібати то те, то се, репорти, аутентифікацію, сповіщення і тд і тп Але там все ще ~140 ендпойнтів, і просто так позбутись api platform не вийде, а позбутись треба, тому шо останній апгрейд був просто pain in the ass, купа речей deprecated/removed, цілі паттерни змінились, ну її в дупу, плюс саппортят кожну версію тільки рік максимум
-
Купа банків на джаві, великі ентерпрайзи. Але ж там не платять ніфіга
-
Я вот зовсім не розумію, куди подівся стек Java з суміжними фраеймворками та мовами в Канаді. Так, бачу много пітона, пиха, ноди. А вот як джава, то якийсь дев аркестир починається. Що тут з джава стеком коїться, може про нього ніхто не чув, або не хочуть звʼязуватись з якихось причин? На шарпах й то більше вакансій.
-
Жиза
-
чи вірніше буде сказати шо капасіті не вистачає на всі забаганки продакта + весь мейнтенанс хех
-
Собаки в стім сапорті. Я купив АС:Black flag. Погнав 3.5 години в "віконному" режимі, бо це баг і не фікситься. І стім не захотів повернути гроші бо більше 2 годин 😡
-
гарно вам, час на таке є 😊 у нас задача decommission api platform із одного сервіса вже 4 місяці по пів шишечки рухається, бо часу ні на шо нема (
-
Ми нещодавно переписали наші пітонячі мікросервіси на пхп, в рамках уніфікації та позбавлення від зоопарку мов
-
І пітон є, тільки не я ним займаюсь. Ai мікросервіс + розпізнавання контенту файлів
-
те саме ) у нас ще два сервіса на пітоні є
-
+ ми і пиху юзаем і Go і ноду. Все залежить від задачі )
-
php ще може нас пережити)) але в 2023 якось скучно на ньому писати