(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Залежить від того що тобі потрібен для життя
-
Населення в 10 раз більше
-
Складне питання. Епл муз не юзаю, а ось в ютубі я всіяки подкасти інтервью постійно слухаю, а коли в авто ще зтось їде хочеться просто музику. А там у тебе 100 каналів з жанрами, врубив наприклад 90th і колбасишься під ace of base ))) воно все насамперед фуфлове, цей ХМ, і повторюється часто программа, але як за 5 баксів мати нагоду 1 кнопку натиснути і у тебе 100 радіо жанрів різних - най буде. Плюс не треба інет, лише відкрите небо
-
А в чому принципова різниця від YT Music, Apple Music, тощо?
-
А почему больший рынок?)
-
Well, то крайнощі. Але всілякі Мальти, тощо, виглядають трохи привабливіше. Відмова від відповідальності: це лише моя теорія, дослідження оподаткування я не проводив
-
Тому до більший ринок, наявність податкових гаваней. Так то по кількості компаній на квадратний кілометр де які скелі в океані рекорди ставлять
-
Ну а на самом деле, почему так дофига компаний в юс, а тут нифига? (относительно)
-
Ну, я не заробляю 500К Я намагаюся збагнути логіку країни
-
Розуміння що тобі потрібна інфраструктура і оточення де тебе не підріжуть в той момент як дізнаються які в тебе статки
-
Ворк пермит в другой стране
-
Я не бачу якоїсь причини, чому багаті або висококваліфіковані люди повинні мріяти тут жити. І створення такої мрії є прямим обовʼязком держави
-
Я за сіріус хм і зараз плачу 5 баксів на міс )
-
Тоді що ти тут досі робиш ?)
-
Додамо умову що компанії все одно куди платити грощі
-
Відсутність роботи на пів ляма там ?
-
Суто гіпотетично, от заробляй я півмільона на зарплатні. Що стримуватиме мене шукати притулку і іншій країні світу?