(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну и чат жпт для перефразировки
-
А для этих юзаю @fakemailbot Что б улучшить резюме
-
да, резу взяв тоді, норм штука
-
ааа пон, я ще не досягнув ліміту)) не знав про нього
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Поцілуйкулак.
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Гориперепічка.
-
Зачем тебе эти лиги и доты
-
Вов?
-
То что мертво, умереть не может)
-
В мене уже друга нага трініті, дуже задоволений. Перша пропрацювала років з 4-5, не пам'ятаю точно, другу купив у минулому році. В неї 3 змінні бокові панелі, але я користуюсь тільки одною на 7 додаткових кнопок. Доречі, перший миша жива, але в неї почався даблклік на лкм, тому була змінена. Ще один фактор - вона досить велика та важкенька, для хлопця норм, але моя дружина каже що велика на незручна. Ще один мінус - не дуже френдлі по, щоб перебіндити кнопочки треба трохи заморочитись та виділити комбінації кнопок на клавіатурі для біндів, дуже актуально у великих мморпг. Ще мінус те що панелька з найбільшою кількістю кнопок не дуже зручна, кнопочки дуже маленькі, тому часті міскліки, а в запалі гри якось нема часу подивитись на яку кнопку великий палець впав. Тому я користуюсь 2гою панелькою, там коло з 7 кнопок, та подушка великого пальця лежить у центрі кола, дуже зручно натискати. Ще плюс це захищений хвостик :)
-
Користуюсь Нагой вже год 10+ все працює як часи, тільки акумулятор міняв. Рік тому взяв Logitech G600, сподобалось що в ней три кнопки для кліка (самий правий як шифт) то можна ще більше баіндів на кнопки зробити. Більше сподобалась за функціоналом G-Hub аніж Razer Synapse. Також лоджітек дешевше в 3 рази. Користуюсь в основному для роботи, а кнопки збоку роблять усілякі copy-paste, enter, backspace, custom macro…
-
можно тлдр?
-
а ты тачку тюнил как-то или на стоковой ездишь?
-
А, это да, стирать войска об укрепрайоны глупо