(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
подскажите пожалуйста, сейчас заполняю анкету , сама из Украины, живу в Стамбуле. хочу приехать в Канаду. программа cuaet закрыта, какую цель визита лучше всего выбрать тогда?
-
youtu.be/gvAyykRvPBo?si=LZt0hVMWIZozhPMv 20 days in Mariupol Free for US viewers
-
54 всего
-
я хочу там жить
-
очень не нравится описание моего пет-проекта, говорит перепиши bullet points
-
Це не простий сільверадо а модифікація для офроуда. Вони із заводу ідуть із захистом днища, заднім блокуванням, мінімальною підготовкою до бродів. Тут єдине що бампер міняли, але це не суттєво тому що заводський бампер металевий і з двох половинок. Можна нижню зняти і катати. У мене так на білому було. А ну і звісно я шини поставив нормальні.
-
В мене те ж резюме, по наповненню, змінило бал з 40 до 75 лише через зміну темплейта. Старий не парсився через ats
-
если убрать пет-проект точно больше даст
-
на 63 подправил пока)
-
Я знімав з моно і з приватбанку. Банкомат всередині відділення а не окремо. Можливо знайдіть найближче відділення і спробуйте там банкомат.
-
Суму пробували не обирати з наданих варіантів, а вбити вручну на клавіатурі банкомату? Вчора у ТД банку так знімав 3600 CAD з доларової картки українського банку.