(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Quizlet спробуйте, там можна власні списки робити, дуже зручно мені було Ще є класні подкасти: Inner French та News in slow french, там доволі повільно і лексика нескладна. Перший безкоштовний, другий 25 баксів на місяць чи щось таке Ще Conjugation я використовую, але це швидше як довідник, там форми дієслів
-
Думали що якщо нічого не буде то хоч Стамбул побачимо. Через 10 днів понеслось
-
Угу
-
Смішно читати про те що він навіть дружині не сказав. Ми як 12го лютого купували квитки в Стамбул, наш знайомий вагався з нами летіти, але десь через годинку він вже купував з нами квитки бо його батьки дуже-дуже попросили його поїхати (у нього батько в мін. культ.)
-
Російськомовна, неватна, доволі корисна
-
t.me/toutpourletef
-
Я не ходила бо часу не було, відгуки дуже полярні. Загалом, особливо якщо ви працюєте, знайдіть на italki чи просто серед знайомих препода що має досвід з теф, і надрочуйте прицільно на іспит. Бо ваша ціль це іспит, а не вільне володіння(якщо вам воно тіки для пр треба) Ще зараз групу скину по підготовці
-
ну а в целом, всё же будет хорошо, да ? 🫠
-
если немного абстрагироваться, то тот у кого оружие многое закрывает из необходимого если дальше пофантазировать, то дальше можно представить варварские набеги на канаду из штатов
-
Я б мабуть ще радив записатися на францізасйон, хоч на парттайм, всеодно буде корисно, АЛЕ дуже залежить від викладача
-
ну пока выше уровня земли, разница небольшая есть 💁🏻♂️ поэтому же и бегают все, суетятся. вопросы глупые задают "золото или биткоин"