(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Про форвардера, да
-
-
Я все посылки через них в Украину себе заказывал
-
Есть
-
Тоді без варіантів, навіть в макдак і костко кассу тут вимагають франсе
-
в мене на пайонірі були всі мої гроші, то щоб завести їх в Канаду мені потрібно було перевести акк в Канаду. Якщо ти не користуєшся - то нащо? Там я писала в підтримку, що так і так, переїхала до Канади, як перевести акк? Вони мене попросили доки підвантажити і перевели
-
Ні ну звісно ти вчитимеш часи, словниковий запас такий сякий матимеш, аудіювання те се, просто як на мене вектор має задаватися кінцевою ціллю. Тобто якщо твоя ціль писати новели чи там вступати на біохімію, то в тебе вокабуляр буде інший, і приціл не на розмову по телефону чи розпізнання радіо канада чи квебецького акценту. Безумовно без а1 ти на б2 не здаш
-
Ага, это не очень, пойду у миста смотреть расценки
-
You are required to pay customs duty and tax on the items you want to ship items across the US border
-
Короче щас понял что интересует: нужно ли будет платить налоги если слать посылки в штаты? Если да то это не вариант
-
от щодо переходу, є питання до власників котячих - теж треба окремими прийомами давати мʼясо і корм? ми намагаємось перевести з мʼясних консерв на корм і наша мала взагалі корм не їсть коли знає шо буде мʼясо тому ми прям у мисці міксуємо чи треба все одно намагатись окремими прийомами це робити?