(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ребят можно ли сделать Wire transer из украины? Знаю что Swift заблокан, но про Wire не могу найти инфу
-
Понял, спасибо
-
А лол.
-
ℹ️ Я сподіваюся, що наш успіх буде більшим, ніж їх, - заявив глава ГУР відмовившись робити прогноз на 2024 рік. Головне із статті Financial Times: ▪️Росія більше витрачає зброї та боєприпасів, ніж робить, тому шукає її в інших країнах. КНДР - найбільший постачальник зброї до РФ. Без її допомоги ситуація була б катастрофічної. ▪️ «Нестача відчутна. Навіть немислимо думати, що ми можемо обійтися без мобілізації». ▪Удари ГУР по тилу ворога дратують західних партнерів, які бояться ядерного удару у відповідь, але «все, що ми зробили, ми продовжуватимемо робити». ▪️ Вся легенда про владу Росії - це мильна бульбашка. ▪ Про 2023 рік: «Сказати, що все гаразд - це неправда. Сказати, що сталася катастрофа - теж неправда». ▪Про смерть глави «Вагнера» Пригожина: Буданов радить не поспішати з висновками, адже немає жодного доказу, що він мертвий.
-
Мені було «сьогодні» років, коли я взнала, що поняття «low performer” не має нічого спільного з performance. Спитала чатжпт чим відрізняється low performer від «просто повільної людини». В общем, він каже, що low performer - це не просто хто повільний, а хто при цьому ще й дає пагану якість та слабу залученість. А якщо просто повільний, але все ок по якості роботи, то не біда.
-
Есть ли кто учился в польше и получал Licencjat диплом(3года). Засчитывает ли Канада его как бакалавр по местным меркам?
-
Миф о том, что индусы плохие программисты - это миф.