(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені цікаво що саме ви зрозуміли? Ви зрозуміли який у нього був вклад, ви зрозуміли як воно вплинуло на бізнес?
-
Получается, что не при чем 😀
-
Хочеш зробити гайд виживача в Канаді?
-
нпр: як перетворити 20$ на 5-6 літрів борщу
-
Чи є тут дизайнери котрі шукають роботу? Можемо скооперуватися - разом досліджувати ринок та підстосовуватись
-
«Стреляй, бл*ть! Я командир батальона». русня форсит видео, как кадыровцы едва не перестреляли российских военных в Мелитополе. Надіслати новину | Підписатись
-
Low - це не "повільно", це "недостатньо".
-
То ви мабуть не бачили достатньо індійського коду.
-
Юзаю отакий саме на промакс 13 Брав, бо буває падає телефон. Той матеріал що всередині трохи клейкий, якщо можна так сказати, тому пил збирається швидше на ньому, але і на сам телефон теж налипає, але так щоб прям царапало, то не бувало такого. Але через доп. захист навкруги екрана 1-2 мм по краях, не всім подобається, але можна сміливо екраном вниз класти GEAR4 ZAGG Denali Snap Case - MagSafe Compatible case with D3O Reinforced Back Plate - for Apple iPhone 13 Pro Max - Black 702008217 a.co/d/bAYowIi
-
Звісно, не можна казати, що всі індуси - погані програмісти - я особисто знаю кількох дуже високого рівня. Але 1. Їх в принципі дуже багато, плюс на рівні держави різні айті програми і тд і тп - як результат, як у процентному відношенні, так і в об'єктивних цифрах, поганих розробників дуже багато. 2. Навіть у тих, які хороші - все ще є деякі культурні особливості чи менталітет, який іноді робить співпрацю з ними доволі важкою - як простий приклад, покивати та сказати шо все зрозуміло, потім зробити так, що зрозуміло, шо їм нічого не було зрозуміло, але вони так сказали, щоб не втратити обличчя. Це перше, шо приходить до голови, але є й інші подібні нюанси.
-
Враховуючи, що більшість працювали з України, дуже дивне твердження.