(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так
-
Це все в Монреалі?
-
Не гарантують. Коли ти прибуваєш в частину - один підпис командира, і ти замість пентестера в мережі стаєш пентестером на нулі. Так би мовити пенетруєш русню з калашмата)
-
Тому кажуть що бронювання частиною і підпис на зачислення до окремої частини не є гарантом того, що тебе можуть туди розподілити?
-
В мене було дзеркально - наслухався в українських тг помийках як усе буде погано, потім почитав кардинально іншу думку на реддіті і по факту нічого з того, чим лякали українці не зустрівся)))
-
У мене було подібно, поки чекали на візу, гуглили про Монреаль, і супер переживали що ми тут не вивеземо з кебекуа. Але, все було найс з моменту приземлення. Нам ніде не відмовили у сервісі англійською. Ніхто не грубив і не навалював «тʼкебексі!!» (хіба що жартома). Медицина могла би бути доступнішою, але тут не проблема мови чи білу96. З SAAQ (за 6 походів до них) також проблем на мовній основі не було. І роботу я знайшов у Монреалі, і ніхто навіть не крякнув за французьку. Французька на ПР потрібна, ну, такі вже правила. Від себе додам, що кебекуа значно привітніші коли бачать що ти хоч намагаєшся говорити французькою (а якщо вчиш так то взагалі)) і для них тоді зовсім не проблема перейти на англ щоб краще порозумітися.
-
Ми взагалі чуть не зробили рокову помилку - начитались укр чати, що треба їхати або в манітоби чи альберти, в крайньому випадку атлантика, але аж ніяк не Квебек - ні ногою сюди. Потім зробили додатковий ресерч в реддіті і вирішили прилетіти сюди, пожити місяць і далі прийняти рішення - залишатись чи летіти далі. В результаті через тиждень прийняли рішення залишатись, ні разу не пожаліли про нього, особливо коли відвідали Оттаву, Галіфакс і Ст Джонс…