(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коли ти сам, або з іншою дорослою людиною, то звісно автобус легше. А якщо маєш ще дітей, то подорож автобусом легко перетворюється на маленьке локальне пекло
-
Questrade норм + можна Нортберт гамбіт провернути. Я сам пробував, дуже гарний курс обміну
-
Ну на польській карточці мені так я з дебетової карти кошти повернули. Я завтмкав що підписався на якісь сервіс і цей сервіс зняв кошти серед ночі. Зранку подзвонив мені банк я сказав що спав тоді. Кошти повернули, а з сервісу якийсь СЕО писав листи щоб я відкликав свою заяву з банку вони мені пожиттєво підписку зроблять.
-
Коли він в слінгу, то тоді пускають до магазинів і закладів, і це дуже зручно в громадському транспорті, бо тримати на руках важко і ще самому треба триматися, ну і на підлогу не поставиш, бо собака мала (за розмірами), хтось наступить 🥺 П.С. В мене є магазинчик зі слінгами для песиків кому цікаво 🥹😎
-
Звучить як вигідна пропозиція))
-
в мене такий колега був у Києві, казав шо тачка це обуза, і він скрізь де треба може на таксі, а потім купив мазду і через місяць казав шо як же він помилявся))