(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
@nebedtrip
-
@agent_00wow
-
Можу зарефералити в свою контору на позицію QA Automation Lead. 5+ років досвіду. Якщо підходить стек, то пишіть в особисті Зп точно не менше 100к Торонто, гібрид, 3 дні в офісі Я в іншому офісі, мені все подобається 😁
-
Мав власне авто в Україні з 2009 по 2022, будучи ще неодруженим, потім одруженим, потім з одною дитиною, потім з двома, проїхавши загалом десь 200к км, в тому числі в інших країнах. Помітив за собою, що в останні роки як мав нагоду - їздив в Київ на таксі замість власного авто з передмістя, бо водити самому - забагато стресу в мороки. При тому тачка була нормальна (Октавія 13 року), перший власник, не ламалася, хороша комплектація і автомат.
-
Можна і там
-
Ага, в статті такого немає, там тільки що The tenant, whose Italy-based landlord owned a single unit in a Montreal building, lost the Tax Court appeal on the grounds that they were a Canadian resident paying rent to a non-resident landlord, and were therefore required to withhold and remit 25 per cent of the rent to the CRA
-
я постаралася все додати. я навіть вивісила свої транскрипти канадського диплому, але поки у мене просто затишшя - відправляю резюме, таргетоване, в чорну діру
-
реферили, навіть на співбесіду не запрошували. одна компанія, куди мене реферили, сказала прямо, що в них наразі немає достатньої кількості проектів, тому вони поки не наймають. як довго це "поки" триватиме - хто зна
-
Ні, тому що "водити самому - забагато стресу і мороки" 🤷♂ Ну буває, просто людина не народжена для керма... У мене батькові 78, він в житті за кермом не сидів