(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
With everything happening around, I'm still able to trade and receive my profit through the help of Educate2trade who has been so kind and generous to me. he always keep to him words as always and never let me down, in my darkest times he was there for me and now I'm so excited over my investment with her and I'm able to get things done with the help you gave to me I willingly do appreciate the genuine effort and all the hard work you put in for you are indeed a remarkable Man.Thanks again Educate2trade, Contact via link to start a trade too and be happy 👉 www.winnig//platform.com
-
Маю неспрессо класичну, не вертуо Вибір капсул всюди великий і вони дешеві Беру Lavazza, вони часто є на знижках, зазвичай виходить десь 4-5 дол/10 шт (також є subscription на амазоні з такою ціною) Смак подобається, може навіть більше ніж аналогічний неспрессо (якщо говорити про чисту каву без додаткових смаків і ароматизаторів)
-
чучело вылезло опять
-
“One year of work experience This means you worked a total of 30 hours per week for 1 year in the 3 years before you apply. For example: 1 Full-time at 1 job Thirty hours per week for 12 months is equal to 1 year full-time (1,560 hours)” Тут пишуть, що в Canadian experience class 1 рік досвіду це 12 місяців по 30 годин? Чому 30 годин, якщо фулл-тайм же 40? і друге це якщо буде 9 місяців по 40, то рахується як рік роботи?)
-
Доброго вечора, мені колишній влаштовує скандали, у мене квиток на літак в суботу рано зранку. Скажіть, будь ласка, чи хтось може мені надати кімнату до того часу та скільки це буде коштувати? Дякую заздалегідь
-
І це все ще фулл тайм
-
Або 4 дні в неділю
-
Наприклад є роботи ще ти по 7 годин на день працюеш
-
Ну типу 30 це достатній фулл тайм для них