(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я переплутав кайманова
-
Та хз. Якщо вже до слів приліпати то кінцівка за себе це за варту. Бо тобі дають квартиру якраз через що усе і почалось. Якщо ж ріхтера ака кайманова то ти по суті просто даєш зоні вайлдкард бути такою якою вона хоче. Ну і розширяєш її майже на пів світу.
-
Взагалі всі сюжетні ходин і загальна концепці в Сталкері це топ. Немає простого вибору. Ти граєш проти всіх і якщо довіришся будь кому з них - ну по факту ти програєш бо кожен з них переслідує свої власні цілі. Іще доречі ціквий момент це флешбеки з попередніх ігор серії. Здається вони були в кінцівці за Кайманова. Я думаю що з самого початку сюжет сталкера задумувався на другу частину включно. Або ж вони просто геніально все обіграли. Якщо пригадаєте то в першому сталкері були незрозумілі моменти про Стрілка, про те як він приніс артефакт. Що за фотка, що за доктор, куди пішов Стрілок і навіщо. Всі попередні частини це були як пазли до чогось більшого.
-
262 (двести шестьдесят два) Столько канадских колледжей заключили соглашения с двумя организациями в Индии. Human trafficking — вот чем занимаются эти организации. Масштабы впечатляют: у одной организации оказалось около 1,700 агентов и партнёров в Индии, у другой — около 3,500. Люди платят организациям деньги (в среднем примерно по $10,000 CAD) за то, что их переправляют в США через Канаду. Всього 35000 студентів www.hindustantimes.com/india-news/ed-says-it-uncovered-262-canadian-colleges-linked-to-human-trafficking-network-101735199060399.html
-
І все буде добре
-
Дуже і дуже шкода, що так сталось! Сподіваюсь, що все буде добре, і робота знайдеться ще краща та ПР отримаєте!
-
Kelowna is not that bad. Велика пожежа була минулого року, а до цього 20 років назад. Якщо не жити прям в лісі, то воно майже (крім повітря) не впливає на життя
-
Я був за іскру, але шрам мені не сподобався і коли треба було обирати між вартою і іскрою я обрав іскру і пожалкував. тобі грузанув раніший сейв і зараз з вартою. Хтось на реддіті проводив аналогію варта = долг, іскра = свобода, але це булшит. Свобода не такі відбиті. І якби можна було заджойнитись в свободу то я б з радістю поролплеїв за них :)
-
Сталкер топ 100%. Хто грав в першого сталкера відгуки 50\50, але я не грав і мені прям зайшло, і взагалі я більш ніж 10 років в ігри не грав абсолютно, і навіть не хотів спробувати, я вже гадав що це кінець і мені ніколи ігри не зайдуть більше, але сталкер я прям зацінив, я прям залип у нього