(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Розкладіть шанси
-
як пропатчити kde2 под freebsd ?
-
мені ще порадили за Canadian Tire паркінг, казали що там дозволяють хоч двигуни свапнути, бо як що треба - біжиш до них і купляєш чого не вистачає
-
на щастя, у мене не ліз )
-
да у меня паркинг второй этаж, все 24 этажа будут дружно смотреть как я на паркинге колесами жонглирую как клоун, и кто-то еще позвонит куда-то "накапает")
-
Насправді хоч там і даються якісь вибори в процесі гри - вони не сильно щось міняють. Типу фракції по різному ставитися будуть і може в квестах ролики. Реальний вибір стається в останні 5% гри. Кому цікаві всі кінцівки - погугліть. Перший вибір за шрама в Орбіті. Другий вибір за варту зразу ж після цього
-
та, я тут буваю регулярно і підтверджую все добре організовано, я ходжу на lane swim, в них там обмежена кількість реєстрацій, не буде таке що на одній доріжці 50 людей плюс, доріжки розбиті по slow/mid/fast, величезний плюс коли хочеш побустити кролем, а спереду ніхто не черепашить
-
Окей, розклад по “гороскопу Таро” виглядає так: 1. Овен (початок): Енергійно беріться за справу! KDE2 на FreeBSD — завдання для тих, хто не боїться викликів. 2. Телець (ресурси): Перевірте, чи є у вас всі необхідні залежності й бібліотеки. Тут ключ до стабільності. 3. Близнюки (комунікація): Спілкуйтеся з форумами та архівами. Інші могли вже пропатчити щось подібне. 4. Рак (корені): Старі гілки коду можуть бути чутливими, працюйте обережно. 5. Лев (успіх): Результат буде блискучим, якщо підходити з творчістю. 6. Діва (деталі): Уважно перевіряйте кожен рядок коду. Перфекціонізм — ваш союзник. 7. Терези (баланс): Не забувайте про документацію — все має бути зрозуміло й доступно. 8. Скорпіон (глибина): Якщо виникнуть труднощі, копайте глибше, можливо, причина в ядрових параметрах. 9. Стрілець (розширення): Після завершення подумайте, як поділитися результатом із громадою. 10. Козеріг (структура): Дотримуйтесь суворої логіки у кожному кроці. Патч буде працювати, якщо все чітко структуровано. 11. Водолій (інновації): Можливо, знадобиться щось переписати. Не бійтеся модернізації. 12. Риби (інтуїція): Довіряйте своїм відчуттям — іноді кращі ідеї приходять несподівано. Астротехнічний прогноз: трохи терпіння, увага до деталей, і KDE2 на FreeBSD працюватиме як годинник!