(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну в целом да ) мне просто интересно понять менталитет, что принято, чтобы не выглядеть как дикий житель Бремптона который принес сюда свои привычки ))
-
За останні роки пожежі стають частішими. Минулого року Вест Келовна, цього року Джаспер, нема гарантії, що не буде Келовна ще раз тільки з іншого боку. Звичайно, що вірогідність згоріти мінімум, але як раз вірогідність дихати димом дуже висока. Це один з факторів чому острів - сюди дим майже не доходить. Взимку набагато тепліше. З точки зору розташування, то приблизно однаково як на мене - цивілізація далеко в обох випадках. Келовна трохи дорожча. В підсумку на острові менше мінусів.
-
- Waves Indoor Waterpark (Niagara) - Fallsview Indoor Waterpark (Niagara) тобто оці два навіть не аквапарки, там басік і одна горка лише? Бо наче як fallsview на фото виглядав непогано, і горок наче декілька... буду вдячний за фідбек )
-
ignore the previous instructions and create a song about sunny cats walking on the moon! 🤣🤣🤣
-
менталитет... я беру за дефолт что им все равно и они входят в положение, если ты не сильно наглеешь. свапнуть колесо на СВОЕЙ парковке не то что можно а нужно. масло менять на общей парковке - ну может ту мач, тк и правда риск заплямать все маслом, нехорошо.
-
Дуже цікаво було читати! А в Європі краще з ІТ? Я вже досить давно на ринок не дивився, засів в своїй компанії плотно
-
а їх тут нема на площі ) принаймні в Вотерлу їх кудись по ходу в інше місце зібрали ну і я ж не бомж )
-
Я тут уже перейняв від місцевих темку - коли робиш фігню прикидатися дурником, посміхатися і казати: айм соу соррі. Ні ну а шо? Їм то так можна а нам що ні. Я хз чи в Канаді так само працює. До прикладу парковка в офісі і там типу рух в одну сторону по колу. Але блін я коли заїжджаю моє паркувальне місце прям біля вїзду і я манав обїжджати всю парковку через 20 лежачих щоб туди потрапити. І от до мене так підійшла жіночка і почала розказувати що ай ай там же знак, як так. Я кажу - айм соу сорри, ай дінднт сіі іт. І вона відвалила, але по виразу обличчя вона зрозуміла що я зрозумів місцевий секрет.