(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну ось тобі саммарі іпсо - звільнили цигана який згвалтував 12 річну дівчину реальність - не зассудили хлопця цигана який займався сексом зі своєю 12 річною дівчиною циганкою, хлопець при цьому думав що вона старше, суд зробив висновок що вона виглядає на 15
-
не знавец іспанських законів)
-
Так, я коли жив в Іспанії то мав нагоду поспілкуватися з місцевим бізнесменом яки торгував медичним обладнання. Він сказав що Іспанія це рай для злочинців. Люди туди їдуть щоб робити крайм від малого до великого. Він навів кілька прикладів афер з якими стикався і скзаав що люди вийшли з мінімальними втратами через лайтові іспанські закони. Ну і я особисто стикався зі злочинністю там. Якщо коротко то уявіть що ось у вас є банда організованих злочинців які щодня грабують людей на певному конкретному відрізку траси і поліція з цим нічого не може зробити уже протягом року.
-
Звучить як канадська історія з вивозом крадених машин через монреаль)
-
Це тільки одна із історій. Іще наприклад є проблема із сітами на права. Сіта це типу апоінтмент іспанською. Тобі щоб потрапити на отримання прав треба зареєструватися. По факту не можливо взяти аппоінтмент, їх просто нема вільних. Зате можна на місцевому олх купити такий за 150 євро. У них дирява система реєстрації і апоінтменти не привязані до людини. Тому їх зразу розбирають зловмисники а потім продають. І їхня поліція типу там навіть когось піймала, навіть показували красиві фотки з конфіскованими компами. І одна жіночка мені в каталонському чатику доводила що доблесна іспанська поліція отак от довго чехлиться а потім як раз та і спіймає всіх. Але по факту сіту все ще не можливо взяти але можна купити)