(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хуйово звучить, чув шо в канаді теж таке є (наприклад інструктори пропонують знайти слот здачі на права швидше), але не так критично як ти іспанію описуеш
-
А, ну тут думаю так в любій країні буде
-
А іще згадав прикол. Друг хотів там купити землю. Знайшов чувака. Той йому показав землю. Попросив завдаток і заповнити нотаріальний договір. Взяв 500 євро і вони підписали договір. Потім чувак злився. Друг пішов у поліцію ті сказала це дуже добре але приходь з адвокатом. Адвокат скзав давай 500 євро за те щоб я справу вів. Ну от і все)
-
По количеству тех же homicide и близко не дотягивают до США/Канады, например) В плане краж наверное да, дофига должно быть
-
Окремо можливо буде суд за шахрайство (не ти проти шахрая, а держава проти шахрая)
-
Испанские суды довольно долгие и из-за 500 евро туда никто не пойдет
-
Хай може хто мене поправить, але наскільки я розумію так буде в любій країні Бо 1) поліція не компетентна (і не має бути) читати та розуміти договір 2) навіть якщо там усім зрозуміло що було порушення - то що саме ти очікуеш від поліціі? Це ж економічні проблеми, з нього умовно треба забрати назад твої 500 евро, вони ж не будуть їх силою забирати. Як я розумію таке робить суд, він визнае винним, далі через якусь систему (типу колекторів) гроші (наприклад з зарплатні шахрая) повернуть тобі
-
Ну оце да, могли б і поліцейські цим зайнятися
-
А прям теплий надо, тут хз)
-
В багатих приватних закритих районах сша?)