(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кажуть що із-за військового стану, документи перевіряють більш ретельніше ну і відповідно довше. Хоча в мене на перевипуск ПР, була перевірка всього в 2022 році. Але щоб дати громадянство всі етапи перевіряють дуже ретельно, особливо criminal assessment)
-
Якщо коротко то довідка про несудимість це частина Criminal Assessment. В IRCC є незалежні експертні комісії які перевіряють всі документи, тому Background триває зазвичай довше ніж інші. Всі ці організації спілкуються з усіма країнами, відповідно і з Україною, і ті дають відповідь на всі їх вимоги, питання і т.д. Тому коли людина працювала в Україні наприклад поліцейським чи в консульстві то йому може бути відмовлено в отриманні документів в Канаді із-за державної таємниці і т.д. Ну це якщо коротко again 😅😅😅
-
Ми с дружиною взяли жовтеньку, і червоненьку. Другу знизу, та що з курочкою, і другу зверху, та що с зелененьким. Коротше, червона то піздец, смерть ворогам, воно майже каструлю роз'їло. Цьою лапшою можна демонів в аду катувати. Жовта також ніхера не слабенька, хоча типу ізі левел, пів пакетика на дві порції ще норм, якщо по пакетику на порцію - не тіки в роті потім пекти буде.
-
Я шукаю роботу і на джуна, в мене 10 років досвіду)
-
Ми щось не були готові, що вона така зла, хоча маємо досвід з кароліною ріпер :)) двічі!