(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
підкажіть плз по "канадському етикету" через українця передав резюме на гібрид вакансію сіньор дев мені написав листа їх принципал архітектор, ми мали з ним кол в зумі на півгодини, в кінці він сказав що найближчим часом буде in person спілкування в офісі потім було листування з ним про те коли і як краще до них прийти через день (сьогодні) була бесіда в офісі з ним і тімлідом, в основному про архітектурні рішення, про їхній продукт і тд, наче все ок було, в кінці сказали що зі мною зв'яжуться, подякували один одному і тд таке питання - тут кажуть, що є саме канадська фішка після цього написати листа в той же день та подякувати за "прийом в офісі" та за спілкування. я відчуваю, що це трохи лишнє, і треба просто чекати від них відповіді, ну може поцікавитись як справи, якщо днів 10-15 не буде ніяких новин. як прийнято тут робити щодо листа в день ін персон бесіди?
-
-
В той самий день писати не треба, треба писати наприкінці дня, якщо є пряма обіцянка в цей день щось відповісти, або якщо нема - писати через 3-5 днів.
-
-
-
My cock size is 15cm 😏
-
My cock size is 19cm 😏
-
Hello ..., Thank you for taking the time to meet and for the interesting conversation. Looking forward to hearing from you soon, - Name На мій персональний погляд, це нормальний ввічливий followup, який точно не зашкодить, і з ненульовою вірогідністю покращить сприяття вас як кандидата
-
Я приблизно так після року життя в Таї, коли я вже сипав тайський чілі столовими ложками, випадково на пляжі потрапив до місцевих у гості, які пригостили своїм som tum - папайя салатом... Виявилося, шо місцеві не місцеві, а з Ісану, де вони їдять ще гострішу їжу - я півгодини ходив з випученими очима та дудлив літр солодкого чаю з молоком та льодом) незабутні враження А, ну і в Бангкоку пробував pad ka prao - це свинина з базиліком та чілі, на carolina reaper - 🔥
-
Мені радили писати фолоу ап листа в той же день. Можливо через кілька годин-наприкінці дня, після інтервʼю. Я робив це коли не забував (😅) і коли відчував що можна. Але в основному завжди писав такий лист. Думаю не завадить бути ввічливим і зайвий раз висловити вдячність. Але я думаю іноді іт депендс