(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Універ дає базу. З якою вже не проблема навішувати що завгодно нове хоч кожен рік. Я кажу про гарний університет, мій син зараз навчається в такому. Шалені гроші, але ніякого порівняння ні з кпі, ні з сумськім політехнічним (хрещуся), у яких я мав змогу навчатися свого часу.
-
Наче не в срачівні) то якось не дуже зрозуміло
-
Базу до чого? У фронтенду своя база, в бекенду своя, в машин лернінгу інша, у дизайнерів інша. І так далі. Якщо звісно мова не йде про кафедру фронтенту
-
Я тут залишала заявку healthcareathome.ca/getting-started/ Додому прийшов лист підтвердження і далі тиша. Поки сама не передзвонила - наступного дня заасайнили сімейного і вже через день прийшла до неї на прийом)
-
Хмм интересно, проверю
-
Я ніби бачив задачі на літкоді з багатопотоковістю, не впевнений що там є джава
-
Джень добры Подскажите пожалуйста где можно отрыть проекты по Java где используется многопоточность что бы проанализировать как там все связано За 4 года в 3 разных фирмах и 15 микросервисах ни разу её не видел
-
Шось грубовато, ні? Я в принципі згоден з тим, що універ закладає бази - це може бути алгоритмічне та критичне мислення, логіка, може бути більш конкретно типу основи реляційних бд, чи більш загально, як в принципі вміння навчатись новому. Але дорогий університет не є гарантією, що все це з'явиться, багато залежить від конкретних викладачів, а ще більше - від самого студента. І уж точно ніхто не гарантує жодних outcomes - цілком можливо, що твій син будуватиме йому дім, ти просто намагаєшся підвищити ймовірність того, що цього не буде.
-
І вам не хворать) Вже потроху вечоріє
-
ну спрощене пояснення по музиці я уловив. Відношення цього пояснення до фронтенду ні
-
ну я не знавець на музиці, сперечатись не буду. Тільки запитаю, до чого тут взагалі музика? Ми ніби за фронтенд говорили)