(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А зачем они нужны? Шо плохо на темплейтах работает? Как то жили без этого, но нееееет, давайте из кнопок делать калькулятор
-
Бачив колись як бекендери пробують фронтовий код писати?)
-
опять фронты говорят шо они тоже погромисты?
-
ясно шо кожен девелопер hates unit tests with a passion 😃 я теж але намагаємось покрити шо можемо, хз шо там на фронті, подивлюсь уважніше завтра шо наші фронти роблять ) на бекенді звісно теж є речі, які або не потрібно, або неможливо покрити юніт тестами
-
На практиці (фронтенду) покривають відсотків 20, бо багато чого або не має сенсу покривати, але занадто багато часу займає
-
Не погоджусь 😊 public function ()... { } Юніт тест кейси для цього методу виглядатимуть так - testWhenSucceededConditionScenario1 - testWhenSucceededConditionScenario2 - testWhenExceptionThrown1 - testWhenExceptionThrown2 Дуже грубо, але має бути зрозуміло Тобто кількість юніт тестів - це не якась рандомна величина, це необхідня і достатня кількість кейсів, щоб покрити всі можливі маршрути в коді
-
Я закинул удочку и жду пока все фронты соберутся вместе во взрослого разраба
-
Товсто якось, аж овочі на таком можна смажити
-
я забув шо у вас нема qa 😆
-
Повертаємось до того, що пойнти - це не міра часу на "скільки подумати" ) Але ми здається почали ходити по колу вже )