(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Монреаль ваще суперсейф, там рейтинг 32.
-
Майже не відрізняється
-
Что не так?
-
или карточки покемонов
-
Получается норм рынок?
-
Искала работу, нашла и хотела поделиться как рынок. TLDR: для синьоров нормально, но конкуренция огромная, реальных откликов на вакансии тысячи, ATS надо обходить. Исходные данные: профильная вышка, 12+ лет опыта из них 6+ автоматизации тестирования на TypeScript/Python и 6+ лет Канадского опыта. Искала я полностью удалённую работу, синьор, стафф или лид SDET или QA Automation. Искала я работу 1.5 месяца от первого резюме до оффера. К собеседованиям готовилась 3 месяца с февраля, решала leetcode каждый день, включая SQL вопросы, нарешала суммарно 200 задач, мне повезло на собеседованиях были только easy. Суммарно отправила 44 отклика, сопровождала их когда могла рефералом (искала в linkedin и на blind людей). Всего получила интерес от 5 компаний, 2 собеседования провалила на online assessment и они меня заигнорили, в одной компании дошла до финального раунда, после 3х технических раундов, но нашёлся кандидат сильнее (подозреваю завалила последний behavioral с VP). Оффер который я получила - приняла.
-
Таки начинают прорываться
-
На Буковині двоє чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією, напали на прикордонників. Порушники застосували газовий балончик та холодну зброю, через що прикордонники були змушені застосувати вогнепальну зброю. Один з чоловіків загинув, ще одного поранено, заявив "Суспільному" помічник керівника Чернівецького прикордонного загону
-
Президент Зеленський дав інтерв'ю The Philadelphia Inquirer. Головне, що сказав: 🔹 Російська армія на Харківському напрямку втратила багато людей та техніки і провалила наступ, хоча на початковому етапі він був успішним, заявив Зеленський. 🔹 Президент заявив, що на Харківському та Покровському напрямках військові втрати РФ становлять шість росіян до одного українця. 🔹 Системи ППО Patriot, як й інші комплекси, не зможуть боротися з керованими авіабомбами: «Треба шукати далекобійне рішення проти аеродромів, на яких стоять військові літаки, які Росія застосовує для атак КАБами». 🔹 Зеленський бачить лише одну модель перемовин з Путіним — щоб це був тристоронній договір з посередниками: «Модель така була застосована вперше на прикладі зернового коридору, коли Україна домовлялася не з Росією, а з ООН та Туреччиною».