(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені здається в Канаді можна знайти доступ до будь якого лікаря чи іменитого професора маючи нормального сімейного лікаря, що зможе нормально оформити Referral Letter, почекати дату (зазвичай кілька днів) і потрапити на обстеження, з результатами КТ, МRI і т.д. А в умовах України, мої пацієнти доволі часто чекали ще довше навіть на обстеження, і це при тому що без взятки чи «волохатої руки», не обійтись) Не раз професору пояснювала що це моя троюрідна бабушка від двоюрідного дяді в сьомому коліні😅 Тому як на мене, якість і сила діагностики тут крутіше, якщо знаєш напрямок де шукати)
-
я думав, то дірочки, щоб ставити паркан коли треба :) типу коли хвилі високі або приплив
-
Таке лицемірство ппць. погано, що цей процес підтримується з обох боків. Треба лизати ХРам в кавері так сильно, щоб вони звернули на тебе увагу. Але вони теж затиснені зі свого боку кількістю резюме, що треба хоч якось відсіювати 50-99% заявок, тому їх теж зрозуміти можна
-
networking пропоную для пошуку роботи. шукайте спецов в вашей галузі, Додайте їх у LinkedIn connections. Ставте їм запитання про компанію, в якій вони працюють, шо вас цікавить -wklife balance, remote, team structure, dynamics і тд. Може feedback по резюме, як зараз. Якщо вони в вашему місті, пропонуюте каву. Запитайте їх про social referral (це реферал саме з соц мереж). Будьте наполегливим але ввічливий. Шось з часом вийде
-
і всім 1623 компаніям він писав сльзливий кавер леттер, як він з дитинства мріяв потрапити до них, як захоплюється прогресом і цілує монітор в їх логотип
-
невже так близько ліс до будинків був, що вони загорілись? чи якісь тліючі частки долетіли і підпалили?
-
я би зашортіл )
-
А хоча він співвласник цієї компанії, і йому вже майже 60 рочків, готується до пенсії. Продасть за 50%, рубане пару лярдів і буде макраме малювать
-
Але я атеіст, чи як там 🤔
-
Та нє, все стабільно