(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
22222
-
Важливо мати той самий нок що вам канадський роботодавець напише у документах
-
Бо якщо ви собі взяли один, а потім вам ваша компанія папери дасть і там буде інший то потрібно буде як мінімум пере заповнювати форми для ЕЕ чи провінційної програми
-
2) надо давать время сделать самому, но если чувак педалит задачу на день уже четвертый рабочий день, то стоит сходить спросить
-
Спитала chatgpt, щоб описав мені риси людини яка є “good team player” і яка є “bad team player”. Good team player: 1) During a brainstorming session, they encourage quieter members to share their thoughts and make sure no one is overshadowed. тобто, коли на мітингу людина часто сидить на mute - це мені треба їх спонукати та втягувати в діалог, щоб висказалися? 2) When a colleague is struggling with a technical issue, they proactively offer guidance to resolve it instead of waiting for them to ask. хм, ПМ казала - якщо не просять допомоги то й не лізем до людей якщо не просять 3) Instead of working alone to fix a bug, they gather teammates for a quick meeting to discuss multiple possible solutions. боже, якщо я без мітингу бачу як пофіксити баг - навіщо собирати консіліум? люди подивляться ПР і запропонують інші рішення, якщо знають кращі інші 5 пунктів ОК, претензій нема
-
I got my first payment today, i so much thank God for leading my way to succes.. i invested $500 and get back $10000 in just 24hrs of trade with sir Christopher.. i appreciate him for his efforts and making real business. You can also can contact him if interested to invest click on the link below 👇 @Christopher_hudsonn t.me/+adrwFOLJEAEwOGRh
-
1 - ввічливо спитати, чи є якісь думки та зауваження, якщо людина не приймає активну участь в обговоренні - це абсолютно норм, там є тонка межа між encouraging engagement та creating pressure 2 - хтось може битись головою об стіну два дні і все ще не спитати, тому запропонувати допомогу, не у формі "дай я це вирішу за тебе", а у формі "можемо вирішити це разом" 3 - якщо є кілька цікавих варіантів вирішення проблеми, або якщо сумніваєшся в тому, що твій варіант - гарний, можна про це і поговорити, окремий мітинг - це мабуть оверкілл, але десь на постстендапі про це побалакати можна В цілому не бачу нічого кримінального)
-
1 - ввічливо спитати, чи є якісь думки та зауваження, якщо людина не приймає активну участь в обговоренні є люди які просто сидять на mute на мітингах - не один раз, а всі 365 днів року (чи 200 робочих) людина сидить на mute, коли йде якесь обговорення. виходить, що на кожному мітингу таку людину треба encourage “Сергій а ти що думаєш? Олексій а ваша яка думка?” - чому тоді ПМ це не робить? я не думала, що це треба робити членам команди, ПМ веде мітинг і я думала це її роль - включати всю команду в дискусію 2 - хтось може битись головою об стіну два дні і все ще не спитати тут такі нюанси: 1) те, що одному на два дні, комусь на чотири - тобто, це нормально, що мідл чотири дні б’ється з таскою, яка сеньору на день 2) постійні питання “чи не треба допомога” можуть відчуватися людиною як мікроменеджмент і моніторинг