(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Добре, не знав. Вибачаюсь. Були просто люди що просили реферал а самі сиділи у польщі і дивувались чого все не так як у мріях :)
-
У мене на руках ворк перміт на 3 роки. Звісно, коли я буду подаватися, то я буду вже в Канаді, матиму місцевий номер, і локація буде відповідна
-
#Мілітарні_блоги 🚀 Заатмосферне перехоплення в небі над Ізраїлем Після масштабного іранського ракетного удару по Ізраїлю за допомогою десятків балістичних ракет у мережі з’явилося декілька нових відео заатмосферних перехоплень. @alphacentaurichannel розповідає про подібні вибухи та іхні особливості. #Ізраїль 🎖️ Підписатись на Мілітарний
-
По-перше, найочевидніше — форма. Майже сферична форма підказує, що вибух стався на висоті, де атмосферний тиск є зовсім невисоким (або взагалі відсутній) — тобто або біля Лінії Кармана, або ще вище (100+ км). По-друге, колір. На нього могли повпливати як паливо цілі та перехоплювача, так і сама природа вибуху поза атмосферою. Скоріше за все, саме стрімко розігріте до неймовірних температур паливо дало такий синьо-рожевий колір, що нагадує колір плазми. Позаатмосферні (екзоатмосферні) перехоплення балістичних цілей наразі є найскладнішим з можливих завдань для протиракетної оборони: на шаленій швидкості цілі найменший її маневр (через перепади щільності абощо) викликає вагоме відхилення від траєкторії. Воно може бути недостатнім для промаху по кінцевій цілі на Землі, але достатнім, щоб ракета-перехоплювач не влучила та пройшла повз. Відсутність атмосфери не дозволяє використовувати аеродинаміку для керування перехоплювачем: потрібні інструменти для стабілізації та окремі двигуни корекції. Важливими також є фактори накопичення помилки та складність зв'язку з наземною станцією, тож перехоплювач має мати серйозні бортові системи для донаведення на ціль. По суті, це як влучити на величезній швидкості піщинкою у вушко голки. Позаатмосферне перехоплення балістичних цілей у випадку успіху є найбезпечнішим способом відбиття подібних атак. Але в той самий час є неймовірно складною задачею як для систем виявлення цілей, так і для ракет, що мають безпосередньо їх вражати.
-
Я якось питав на роботі свого менеджера, як поводитись якщо нарколиги та безхатьки пристають, сказав - не чіпати їх, поки тебе не чіпають, але якщо все ж зачепили - бити в пику зразу без розмов :) 🤷♂
-
Якщо знаешь куди будеш їхати, зробіть віртуальний номер, та вже розсилай
-
Я вот открыл Википедию про этот двигатель. И что бросается в глаза - с 6.2л сняли всего 682hp. Что лишь капельку больше 100hp с литра. И это при наличии прямого впрыска и наддува. А вот момента почти 900, и на 3600 оборотов. Что таки грузовик... Хотя я ожидал увидеть низкие максимальные обороты, но там 6400, что в целом норм.
-
The following types of elementary schools are not included in the Ontario elementary school rankings: Schools that enroll students in kindergarten through grade 5. They are not included because they don’t have a grade 6 class and so we don’t receive any grade 6 test results for these schools. Вот у нас сейчас именно такая. И в Гамильтоне очень многие школы поделены именно так. И в итоге карта просто пустая.