(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я правильно зрозумів, що якщо для тебе створять "плагін" для чатгпт в якому ти пропишеш рівень "довіри" для умовной 100 найпопулярніших сайтів, а потім на кожне твоє питання гпт буде спочатку гуглити, потім аналізувати інформацію з сайтів, з урахуванням твоєі довіри до цих сайтів, то тобі такий результат буде викликати більше довіри?
-
Ну це вже від тебе залежить ) Коли я на основі власного аналізу роблю висновок, це my responsibility і мені з цим жити Коли мені викладує на тарілочці модель шось, шо згідно з її тренуванням та алгоритмами вірно - я все одно піду перепровіряти, щоб раптово не отримати прямо протилежний результат Dont get me wrong, there's lots of shit I use LLMs for Але людські відносини чи почуття - не одне з них
-
Але ж ти можеш спитати гпт щоб він тобі дав сурси звідки він інфу бере
-
Окей, частково згоден. З повідомлення вище я так зрозумів що ти користуешься чатгпт, але не для всіх питань? Можеш тоді навести свій приклад 1) питань в яких ти довіряеш чат гпт і користуешься 2) питань в яких ти не довіряеш і не користуешься 3) можливо є ще якась категорія? Наприклад не довіряешь, але все одно користуешься, але потім перепровіряеш?
-
Ні, тому шо факторів, які аналізуєш, значно більше, ніж просто на якому сайті це написано Повний контекст Заголовок Автор Дата Навіть як воно написано (якою мовою, граматика і тд) все це мозок обробляє автоматично, і цілком можливо, шо принаймні частина з цього вже вкладена в алгоритми умовного ранкінгу - але я не можу довіряти моделі так, як довіряю самому собі
-
Я можу тільки порекомендувати дуже стару, але актуальну як ніколи повість Айзека Азімова під назвою "Професія" )
-
Вибач, сьогодні нема стільки часу, але ось дещо смішне, тільки шо спробував chatgpt.com/share/670c9218-b594-800d-9958-cd52ec20e84a Спробуй клікнути на лінк на форбс Потім спробуй знайти статтю з таким заголовком
-
-
І можливо ще приклади 1) максимально вдалого використання гпт, коли він тобі дав саме ту відповідь яку ти шукав 2) максимальний фейл - гпт обманув тебе, або не зміг дати відповідь
-
в мене лінки не клікабельні
-
Its kinda mind blowing that was written in 1957
-
це не повязано з токинізацією?