(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти не ображайся, але краще б ти свій фронтенд пиляв) Tell me recent news - > google/whatever search agent - > results - > summarize, дуже грубо Якщо ти думаєш, шо воно так робить на будь який промпт, то це не так Сьогодні це вже трохи більше, аніж glorified T9, але в суті своїй - це досі very advanced, but predictive and generative model
-
це там де спитали "але ж як ви іншим сайтам довіряете"?
-
ну я про це трохи вище і писав. Що я маю довіру до чатгпт на деякому рівні.
-
Moral dilemmas!
-
General chaos in his world sounds about right
-
Так в тому і справа жеж, шо в цій конкретній ситуації ти не знаєш, виконуються вони чи ні, бо ти не в змозі оцінити правдивість, а маєш просто довіряти тому, шо трейнінг дата була коректна і тд і тп
-
ти правий, не можна казати що "чат гпт це пошук в инете". Я подумав що Олена мала на увазі щось типу "чат гпт можна використовувати замість классичного пошуку в инеті"
-
Так ну я ж вище описав Гугл -> кілька (а може кілька десятків) результатів. Подивитись на кожен, спробувати оцінити правдивість/репутацію/контекст кожного. Зробити висновки. Як грубий приклад, психологічні дослідження на умовному pubmed та рандомний пост на лінкедін мають (у моїй голові) різний ступінь достовірності. У разі, коли навіть те саме для тебе сумаризує llm - ти втрачаєш можливість це проаналізувати самостійно, та маєш просто blindly trust that it had sufficient training data, that algorithms are correct, etc etc Голова ж не тільки шоб у неї їсти
-
та краще б вони вже це робили)))