(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в альберті закон на стороні лендлорда. а про доступ до озера ми домовлялись в смс і включили в щомісячну оплату. я взагалі ідеальний тенант, і не хочу ніяких судів і тд. живу собі спокійно, а він якісь приколи присилати починає
-
а чи існують люди (рент-адвокати чи хз як назвати), які можуть прийти одноразово і захистити мої права при виїзді з приміщення? Бо я відчуваю, що за дрібні коцки і маленькі плямки доведеться воювати, щоб забрати весь демедж депозит. Хоча в альберті це вважається нормальним зносом і не повинно впливати на повернення депозиту
-
так ты ж наверное норм законом защищен и можешь забить на его закидоны, не?
-
HRV?
-
якусь дурню пише. типу "тримай помешкання в первозданному стані... ми будем проводити криміналістичний (щось таке гугл переклав сладне слово) огляд". тиждень тому написав "йди в біч клаб, виписуйся з нього, надай мені пруфи. зроби на цьому тижні". А до кінця оренди ще 2.5 місяця, і мене це починає бомбити дико, і я ледь стримуюсь щоб не послати його матом. пишу "ще рано, і я користуюсь доступом до озера, тому не хочу скасовувати". Відповідає "зробиш до виїзду, бо я не буду займатись адміністративними задачками". ну не скотиняка? а в мене пульс скаче тепер
-
дякую за підтримку :)
-
в терміналі здається ж просто номерок у віконце?