(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Розумію в мене так само я вже встиг порахувати скільки років я можу жити за кеш який під подушкою і не працювати або мати час на спроби зробити свій проект виходило що діти школу встигнуть закінчити а я років 5-7 можу робити спроби зробити успішне.
-
Мене гойдає що дофіга зусиль треба і чи я ще поборю то чи ні. Але допомагає коли бачиш що є рух вперед а не на місці
-
Тим чим я займався я не знаю як то в Канаді зробить бо англійська не така гарна як рідна мова а ще культурний геп. Мої жарти тут не розуміють і я не можу перенести свої скіли спілкування на англомовне оточення
-
Розумію! Хай все вдасться у нас! І сили нам 😅 «Борітеся, поборите» - мій канадський шевченківський девіз 🤣
-
А зараз я радий що роботу хоч якусь знайшов бо кеш вже весь всьо а роботи ще не було пів року в дорогій Канаді
-
Я пережила 2 вимушені переїзди: в 2014 і в 2022. Такого життя, як було в Україні до війни, більше не буде. Повторити не вийде. Навіть якщо повернутися в Україну і почати з того місця, де все лишили. Все не буде так, як раніше. Це вже інше місто, інші люди. Війна багато чого змінила. Ми після першого переїзду зробили багато помилок, через які потім страждали. Дві основні - думати, що все тимчасово і скоро ми повернемося додому і намагатися відтворити таке саме життя, як було, в іншому місці. Обидва сподівання не здійснилися і привели до глибокої депресії. Але цей досвід допоміг переїжджати вдруге. Просто відкидуєш минуле життя і приймаєш нове, як перелистуєш сторінку і переходиш до нової глави в книзі. Воно не буде як раніше. Щось гірше, а щось і краще. Згодом кращого стає більше і іноді ловиш себе на думці, що в минулому житті деякі штуки були недоступні, що є зараз. І що нове ніби і не таке погане. І може і добре, що стався цей переїзд, хоч вимушений і такий стресовий.
-
Те що тепер немає запасу грошей на 5 років забезпечення сім’ї то менше давить чим сумніви що будувати релейшнс стане так же легко як було в Україні
-
Дякую, що поділились! Надія є 😅
-
Привіт, так це погана практика. Пораду дам, 1. do not let this get in your head. 2. do not pay attention to drama Якщо треба писати, напишіть правду про себе але стратегічно, не давайте критику нікому, скажіть що цінуєте всіх за внесок незалежно від розміру. Ви робите правильно - це вирішується в індивідуальному порядку. 2. Такі трюки на роботі зроблені щоб вивести вас на ємоцію. Ці peer review взагалі ніякої ваги не мають на вашу кар’єру, а от нашкодити може. Я на початку в такі капкани попадав часто) Вирішує 2 пункти в колективі: 1. Для Senior Management: Value that you are delivering, how your efforts convert to success of the company $ 2. Your support from colleagues/juniors In simple words: Be like Jesus Serve
-
а він дотепний :)
-
високий рівень автономії та низький рівень відповідальності
-
Цілком реально, а якщо на острів, то ще за паром для фури буде, ще дорожче. Я думаю, це фура, плюс тільки для цієї родини (хоча беруть за куби і іноді разом з кимось могуть), тут важливий обʼєм плюс мувери завантажили та розвантажили. Ще вони можуть пакувати, опціонально