(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ти будеш подаватися в президенти?
-
⭐️ Хочеш добре заробляти та не мати проблем з грошима в такий важкий час? Це можливо виправити прямо зараз! ⭐️ 📝 Наразі проходить інтенсивний набір менеджерів на вакансію - "Оператор чату" 💻 Лише текстова робота Від тебе вимагається: 🔷 базове володіння комп'ютером 🔶 бажання заробляти Що надаємо ми: ✅ фіксовану ставку 5000 🇺🇦 на тиждень + результат; ✅ можливість заробляти 1000$ на місяць; ✅ відсоток і доплати в будь-якому випадку! ✅ оплату переїзду та житла якщо це потрібно; ✅ навчання та підтримку в будь-який момент; ✅ можливість кар'єрного зростання; ✅ дружний та веселий колектив. ✳️ І багато чого ще! Так що у тебе є всі шанси стати краще, щасливіше і найголовніше - БАГАТШИМ! ✳️ 📩 Пиши мені на телеграм t.me/OlgKon5103
-
💥 У Москві внаслідок вибуху загинули начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС РФ Ігор Кіріллов та його помічник. За попередніми даними, саморобний вибуховий пристрій було встановлено на електросамокаті, який стояв біля під'їзду. Напередодні СБУ заочно повідомила генералу про підозру — він наказав застосовувати хімічну зброю проти Сил оборони 📰 підписатися
-
Я привіз масло з собою, бо в них того масла на той момент не було. Мали залити 7.6 літрів а залили десь 8 с копійками. Бо залишки віддали мені і в каністрі було трохи меньше 2 літрів. А мало б бути 2.4 літра залишків. + залишки старого масла, бо воно за 15 хвилин не встигає все повністю стікти. Тобто десь на 0.5 - 0.8 кварту точно більше потрібного. І якраз стіки масла, зазвичай, і палить цей мотор від заміни до заміни.
-
У чувака костюм классный. Наверное на укр разговаривает