(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тобто на сайті норм цена 140, вони на сайті зараз пропонують 120 на 2 роки До мене прийшли та запропонували від норм ціни 130 на той момент 60 знижку, плюс доп знижку за те шо в мене є одна моб лінія фідо
-
Ось як воно справді виглядає (так, я збрехав, 60 інет але ще 10 за оренду модема, разом 70)
-
Та не дивіться ви на сайтах 😊 Ось шо видно на сайті, на моєму прикладі у rogers
-
Гарний ріелтор той хто розкаже про всі нюанси яких ви можете не знати щодо району, кондо, будинку, інфраструктури, шкіл. Мені досі тут важко орієнтуватися в багатьох речах. По фото і опису взагалі зазвичай мало що можно зрозуміти. І я ріелтора мабуть замучила зі своїми питаннями. Якщо все це не цікавить то ріелтор потрібен лише на покази по суті
-
Як і вся раша-параша і все що з нею зв'язано.
-
Дякую, трошки стає краще і fewer вже не зашкалює. Benylin гарно допоміг. Температура 37,5 - 37,8 що значно краще ніж 40 4 дні назад. Я вже думаю що це корона, бо зі смаками в запахами було щось дивно, не так як зазвичай. Яблуко наприклад по смаку було схожу на апельсин)
-
Тепло у вас там мабуть? Ну відносно я маю на увазі… я згадав як у нас постійно зимою була срака при цих недотемпературах для зими -5 + 5… Не разу не захворів в Калгарі при -40… щось в цьому є
-
Уже месяц то я то жена то ребенок сопли кашель, уходят и приходят. При чем малой даже не в саду, не понятно где цепляется болячка, наверное в магазине
-
Кто-то ж должен шарить как оно будет, что происходит. Надо поискать
-
Ну да не понятно
-
Якось воно дивно, чули що в цьому році десь в ОАЄ сніг випав, там бідуіни напевно аж з верблюдів попадали
-
Они две на севере все заняли
-
В плане климата будущего
-
Те Канада идеальная страна. Как и рашка(
-
Типа там станет еще жарче или прохладнее
-
Ну на нашем веку наверное еще будет. Боюсь представить что будет там где сейчас уже жарко