(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще раз дякую, що ділитесь корисною інформацією. В мене як раз всі акти присутні, дарма, що не всі англійською. Я думаю їх додавати, якщо прийде дозапит. Не хотілося б включати будь які податкові документи, бо там чітко написано що це дохід виплачений самозайнятій особі, що суперечить full time employment. Чи ви вказували цей досвід як self-employed в ЕЕ? Скажіть, а які саме податкові документи ви подавали? В мене є зведена Довідка ОК-5 та ОК-7 за всі роки підприємницької діяльності. Ще є довідка про виплачені доходи та утримані податки по роках, де видно хто виплачував гроші, і видно що сплачувався податок 5%, але дохід вказаний поквартально, а не помісячно. Оскільки суми вказані не помісячно, я не можу підтвердити їх виписками з рахунку ФОП у банку. Вибачте за long-read. Просто намагаюся розібратися, бо багато людей пишуть додати виписки з податкової, але ніколи не вказують, які саме.
-
Він сказав, що іміграційна політика, яка швидко збільшує відсоток мусульман в країні, до того ж не намагаючись фільтрувати радикалів, разом з політикою "дайверсіті" (яка по суті перетворилась в антихристоянську), яка потурає закриття очей на шаріатські звичаї (які порушують закони Британії) і абьюз системи зі сторони радикальних мусульман (яким плювати на традиції англійського права які є невід'ємною частиною того як закон працює, і без яких закон тупо ламається коли його масово абьюзять) - все це є рецептом перетворити з часом Британію на ісламістську державу. І якщо ні змінити нічого, то "ісламський халіфат Великобританія" - це лише питання часу. Це, доречі, стосується багатьох "західних демократій" (Канади включно), але в Британії це зайшло далі, ніж в інших місцях.
-
Ні. Ніякий він не індикатор. Виробники самі міняють колір не міняючи склад. Ford у Європі міняв колір антифризу не міняючи пакування взагалі. У не прозорій банці причому. Купуєш оригінал - і не знаєш який колір. І потім після таких приколів і змішування оригінального антифризу - колір взагалі третій виходить у бачку.
-
Для любої машини є мануал та там написано, що купляти. І там не написано нічого про колір. Якщо ви купляли юзану машину, то в канадських реаліях краще замінити всі рідини, бо хто зна скільки воно там та якої якості. Масло в двигуні, антифриз, тормозуха, бажано подивитись на масло в КПП, бо вічного нічого немає. Коли в мануалі навіть пишуть "не треба міняти", то це "не треба" закінчується рівно тоді коли спливає гарантія на авто.
-
/algo
-
Так у Швеції відсоток муслімів більше
-
/algo
-
Якщо навіть вони сумісні, то як мінімум ви втрачаєте колір, а колір - це індикатор для вас, щоб розуміти наскільки засраний антифріз. А як максимум ви змішаєте хоч сумісні, але різні антифрізи та у вас буде мікс невідомо чого, може буде краще взимку, гірше влітку чи навпаки, або рідина втратить антикорозійні якості. Нафіга воно треба так робити, я не розумію, дешевше купити новий, та спати спокійно. Ремонтувати двигун в Канаді не вигідно.
-
Вкид: А хтось сумнівається що рано чи пізно Іслам буде скрізь або майже скрізь?