(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну от, я наприклад живу у Вашингтоні - одному з найбільш кольорових штатів тут. Зразу скажу - я особисто нічого проти геїв і лесбіянок немаю але те що я тут спостерігаю трохи дивно. Я наприклад зустрічаю дофіга людей стать яких мені складно визначити. І це не на якомусь параді. А просто от в офісі, на вулиці і т.д. Я от наприклад відвідую часто офіс фірми по ліцензіям. Там з усіх працівників немає жодного натурального гетеросексуального. І мені от щось підказує що це не тому що люди з нетрадиційною орієнтацією краще працюють. А ще знаю людину яка звільнилася з лісової служби бо його заїбало що замість розвитку служби керівництво більше уваги приділяло питанням пронаунса і DEI повістці. Може в інших штатах по іншому. Але було дуже показово коли відраз як тільки всі зрозуміли шо трам виграв, іще фактично до його указів великі копорації почали згортати політику DEI
-
Не зрозумів до чого це? Доречі в мене в команді є чувак з таким підписом. Дак він іще і імя собі поміняв на Xfield. Саме так і написано. Я хз чи це його лігал нейм але в усіх чатах він так підписаний. Тому через пронаунс they ми певний час думали що це так підписаний представник якоїсь команди.
-
А хто вам заважає вказувати іншу стать коли подаєтесь на роботу? На попередній роботі, заради приколу, поставив собі pronounce “they” в workday то пів офісу котра мене знала тупо пореготали, а деякі почали писати в приватні повідомлення що я дуже сміливий 🤣
-
Доречі недавно передивлялися з дружиною фільми нашої молодості. Якихось 15 років назад в голівудському фільмі показували гея якого цькували в школі за те що він гей і як він підкупив головну героїню всім розказти що в них був секс. Можете уявити зараз такий фільм? Ну от, світ змінився трохи.
-
Такої політики diversity я теж не шарю. Типу коли я подають на роботу то нафіга їм анкети якого я кольору статі і інші речі. Але це інша риторика в порівнянні з тим що пише вище. Це про рівність. Але я слабо вірю що батьки дітям масово піпіськи відрізають чи пришивають. Чи всі проблеми медичної системи від того що комусь роблять аборти безплатно. І тут можуть бути частина проблеми в корпораціях (страхових / медичних/ ...) - але сюрприз сюрприз, якраз корпорації це НЕ те проти чого бореться трамп
-
Ну от. Взагалі те що є два гендери це правильно. Тому що перед цим був булшит якийсь який відкривав вікно можливостей для різного роду маніпуляцій. Те як люди себе хочуть називати і з ким спати це суто їхня справа. Але називати чоловіка жінкою чи ще кимось бо просто так хочеться це не правильно.