(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ви дуже не в темі, я вам скажу. Ви забули, що дитина в школу ходить і там цьому вчать, і я як батько маю або влаштовувати битву зі школою, або забрати дитину зі школи (за яку я податки плачу). Якого фіга я плачу податки за школу яка вчить дитину якійсь фігні? От і все, голосував би за того, хто це пофіксить.
-
Та чого бомбануло? Ну якщо ти своїй дитині не можеш пояснити чому собі не треба геніталії відрізати/пришивати то складається враження наче не держава у цьому винна.
-
Бомбануло у вас. Для середньостатичтичного американського батька факт що закон дозволяє його сину відрізати собі піську важливіший ніж Україна. І був би я батьком що живе в місці де таке дозволено - то я б ледь на за чорта лисого проголосував якщо він це лайно відмінить.
-
А є якийсь пруф що дитину викрали і зробили з неї трансвестита?
-
Ну це ж пішло з французької революції хто з якими ідеями сидів по який бік стола. Як це могли вигадати містичні володарі?
-
Твою дитину тупо заберуть і відріжуть/пришиють їй органи статеві? Андрюх, ти їбанувся? Вони(ці злі ліваки) мабуть одразу і в негра її пофарбують і лесбійкою зроблять? А будуть кормити домашніми тваринами вкраденими з філадельфіі?
-
Ти так говориш наче його створили якісь вищи еліти. Це зроблено просто для спрощення звичайними людьми. Ну і між лівими, правими і центристами є різниця.
-
Загалом я згоден що уся ця woke культура шкідлива. Але якщо для цього треба голосувати за чорта то це хуйня. Якщо ти не можеш своїй дитині пояснити що у школі можуть люди бути теж не праві то це твій фейл як батька.
-
Методи структуризаціі описують зазвичай вчені/дослідники/філософи. Ніяк не політичні еліти. Самий банальний приклад це концепція нації. Це просто певні параметри за якими ми відрізняємось. Які існували і до цього ми просто їх зібрали от так от. І різницю в них зібрали і назвали відповідними назвами(негри, азіати, европіоїди) . Тут так само. До чого тут еліти не розумію.