(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Емм наведи конкретний приклад що дитину забрали і відрізали піпіську? Кажеш можуть забрати вже але система до цього рухалась. Я якби поділяю що система дещо перекручена. І багато чого погоджуюсь з катраном. Але перекручена система пільг і дозволів. А оце звучить десь дуже близько до: they eating the 😺 they eating the 🐕. Ну це треш якщо без конкретного фактчекінгу
-
Класна позиція. Закон дозволяє дитині зробити хєрню і знищити собі життя, держава за це заплатить і не дасть мені втрутитись. Якщо дитина це зробить - я поганий батько. Так, я може і не зробив все що міг (теоретисно), але якого фіга закон взагалі дозволяє таку фігню?
-
Добре хто звідки ти дізнався що це просували яка ймовірність того що це просунули який відсоток це підтримує. Моя позиція що навряд це би сталось - це незворотні зміни тіла і навряд це б дозволили робити швидше ніж зі свідомого віку(швидше ніж зміна ім'я чи дозвіл купувати сигарети). Звісно хтось би це просував.
-
Операція по зміні пола це не чикчирик і пішов. Купа підготовки різних ліків і всякого такого. І да це д не одна а серія операцій. Щоб на це піти треба бути конкретно відбитим і немає прикладів коли хтось би дитині таке зробив чи дитина втікла від батьків і таке зробила бо це треба втікти на півроку. Але рівень накруту такий що ніби завтра всім встать в чергу будемо відрізати.
-
Виключно моя думка: в тебе консервативні погляди (це нормально, кожен має свої погляди) і твоя інформаційна бульбашка насичена аналогічними новинами і відповідно найкраща консервація виборця (послідовника) говорити - "укри фашисти єдять дєтєй і снєгурєй / зелє-/порохо- боти здадуть Україну / філіпінці їдять собак". Оце будуть відрізати піпіськи це щось схоже.